ΔΗΛΩΣΗ Ουζόχο για την κόκκινη και για το τι ΕΓΙΝΕ – «Κάποιος…»

ΔΗΛΩΣΗ Ουζόχο για την κόκκινη και για το τι ΕΓΙΝΕ – «Κάποιος…»

Ο Φράνσις Ουζόχο αποβλήθηκε στο παιχνίδι Ανόρθωση – Αλκή (1/4) και η επιστροφή του σημαδεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Αμμοχωστιανής ομάδας μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο περιστατικό όπου έφερε την κόκκινη κάρτα για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο Ουζόχο είπε κατά λέξη πως «Οι οπαδοί της Αλκής ήταν από πίσω μου και ήταν πολύ αναστατωμένοι με εμένα επειδή πανηγύρισα το 2ο μας γκολ. Άρχισαν τα ρατσιστικά τραγούγια, κάποιος μου έφτυσε και εγώ σήκωσα το χέρι να ρωτήσω γιατί. Και πάλι μου έφτυσε το ίδιο πρόσωπο. Ξέρω πως δεν έπρεπε να απαντήσω και έπρεπε να ήμουν ψύχραιμος. Έχω μάθει από αυτό για το μέλλον».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE