ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η KPMG Κύπρου προβαίνει σε ανακαίνιση των δωματίων «kangaroo care» και θηλασμού του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Η KPMG Κύπρου προβαίνει σε ανακαίνιση των δωματίων «kangaroo care» και θηλασμού του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας ανά το παγκόσμιο, αποτελεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Όπως κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας, όπως για παράδειγμα η υποστήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 70 χρόνων φέτος από τη λειτουργία μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, χρηματοδοτήσαμε την ανακαίνιση των δωματίων «kangaroo care» και θηλασμού του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία. Αυτό έγινε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», ένα μη κερδοσκοπικό φορέα που ιδρύθηκε το 2011 με κύριο μέλημα την ιδιαίτερη φροντίδα και καλύτερη στήριξη των γονέων και των πρόωρων βρεφών των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ. Το εκτιμώμενο κόστος για την ανακαίνιση των συγκεκριμένων δωματίων είναι €50.000.


Στην KPMG Κύπρου πιστεύουμε στο ίδιο όραμα με τον Σύνδεσμο, ότι δηλαδή η ανθρώπινη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεται με απόλυτο σεβασμό από τη στιγμή της γέννησης και ότι ο θεσμός της οικογένειας και η σχέση μητέρας-πατέρα και παιδιού είναι απαραίτητα στοιχεία για την ανάπτυξη ενός υγιούς και ολοκληρωμένου ατόμου.


Στην KPMG Κύπρου εργαζόμαστε για να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, κάνοντας πράξη τις αξίες της Εταιρείας μας. Η δέσμευσή μας για βελτίωση του κόσμου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής και της κουλτούρας της Εταιρείας μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 24χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Πώς οι πτήσεις προκαλούν φούσκωμα - Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top