ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 19χρονη - Παραδέχτηκε κι άλλο αδίκημα στην κατάθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 19χρονη - Παραδέχτηκε κι άλλο αδίκημα στην κατάθεση

Συνελήφθη την Τετάρτη (3/4) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονη για υπόθεση κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου και μιας ταμπλέτας.

Ανακρινόμενη, η 19χρονη, φέρεται να παραδέχθηκε και τη συμμετοχή της σε ληστεία περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 27/3/2019, στην επαρχία Λάρνακας. 

Θυμίζουμε ότι στις 27 Μαρτίου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 59χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στην επαρχία Λάρνακας ότι, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, εισήλθαν στο περίπτερό του δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο ένας από τους δύο δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, πρόταξε μαχαίρι με το οποίο ακινητοποίησε τον 59χρονο ενώ το δεύτερο πρόσωπο άνοιξε την ταμειακή μηχανή και πήρε από μέσα το χρηματικό ποσό των €480 και τράπηκαν σε φυγή. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE