Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Το boy band που κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία εκείνη την περίοδο κλείνει 20 χρόνια από τη δημιουργία του και τα μέλη του αποφάσισαν να κάνουν ένα reunion.
Δεν πρόκειται βέβαια για μια μουσική επανασύνδεση αλλά για μια φωτογραφία που τράβηξαν όλοι μαζί δείχνοντας πως οι σχέσεις τους παρά τα χρόνια που έχουν περάσει και τη διαφορετική διαδρομή που ακολούθησε ο καθένας, είναι άριστες.
Την συγκεκριμένα φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram o Φίλιππος Κωνσταντίνος, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις