Επιστροφή στη δράση για την Ομόνοια U15 (Δηλώσεις Χρίστου Χατζηχρίστου)

Επιστροφή στη δράση για την Ομόνοια U15 (Δηλώσεις Χρίστου Χατζηχρίστου)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Εντός έδρας αγώνα το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, δίνει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ομάδα μας δεν έδωσε αγώνα την περασμένη βδομάδα αφού το παιχνίδι με τον Άρη αναβλήθηκε με αποτέλεσμα η πιο κάτω στην βαθμολογία ομάδες να την πλησιάσουν.

Μοναδικός στόχος η νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή για άλλη μία αγωνιστική.

Ενόψει του αγώνα με τον Άρη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, o δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας, Χρίστος Χατζηχρίστου:

«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα και ο αγώνας απαιτεί συγκέντρωση. Μπορεί να αποδειχθεί καλό για την ομάδα ότι το προηγούμενο παιχνίδι αναβλήθηκε καθώς ήταν μια επιπλέον ανάσα για εμάς.

Το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό και έχουμε σε όλα τα ματς αρκετά καλή απόδοση. Στόχος μας είναι κάθε Σάββατο να είμαστε σοβαροί, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά μου προσδοκώ σε καλύτερες παρουσίες και προσπαθώ να δίνω το 100% για την ομάδα μου».

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 κόντρα στην ΑΕΚ, θα γίνει το Σάββατο στις 12:00, στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.