Έχει πολλή δουλειά ο Ζιντάν: Αρνητικό ρεκόρ… 25ετίας για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Έχει πολλή δουλειά ο Ζιντάν: Αρνητικό ρεκόρ… 25ετίας για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ήττα από τη Βαλένθια ήταν η 15η φέτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τη σεζόν 1993-94 είχε να ηττηθεί τόσες φορές η «Βασίλισσα» μέσα σε μία χρονιά.

Η χρονιά για τη Ρεάλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όλοι οι στόχοι έχουν χαθεί και σαν να μην έφτανε αυτό, η «Βασίλισσα» της Ευρώπης έσπασε ρεκόρ 25ετίας με τις περισσότερες ήττες σε μία σεζόν.

Επίσης, υπάρχει και ο κίνδυνος η Ρεάλ να φτάσει ή να ξεπεράσει τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας της, τη χρονιά 1984-85.

Τότε είχε βγει 5η στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στους «16» του κυπέλλου Ισπανίας, αλλά κατέκτησε το κύπελλο UEFA κόντρα στη Βιντεότον.

Φέτος, η κάτοχος 13 Champions League, μοιάζει απίθανο να πάρει κάποιον τίτλο, μιας και έχει αποκλειστεί από το κύπελλο και από το Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα έχει διαφορά 13 πόντων από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE