Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου ο δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου ο δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Πληρωμένος δολοφόνος, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου είναι, σύμφωνα με την εκτίμηση της EΛΑΣ, ο 31χρονος Βούλγαρος δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή 05/04  στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ως συνεργός ο 35χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έφτασαν στην Αθήνα από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου 2018 και από τότε οργάνωναν το σχέδιο της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία αλλάζοντας πολλά αυτοκίνητα, τα οποία ενοικίαζαν από γραφεία καθώς και ξενοδοχεία, στην περιοχή της Γλυφάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

Με τις νέες δυνατότητες, τις οποίες δημιουργούμε στις ένοπλες δυνάμεις θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί, είπε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE