Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το θέμα Ουζόχο – «Γνωρίζω τι έγινε… Απορώ πως…»

Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το θέμα Ουζόχο – «Γνωρίζω τι έγινε… Απορώ πως…»

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής Ορόκλινη, Χρίστος Τζιάμπος, αναφέρθηκε στην παραπομπή της ομάδας του στον Αθλητικό Δικαστή για το θέμα της αποβολής του Φρανσίς Ουζόχο στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Τη θεωρώ άδικη την κλήση στη δικαστική. Κατ’ αρχάς ο ποδοσφαιριστής προκάλεσε τρεις φορές τους οπαδούς μας. Γνωρίζω τι έγινε. Απορώ πως ο παρατηρητής του αγώνα άκουσε αυτά που άκουσε. Κάναμε έρευνα ως Αλκή και όλοι ξέρουν ότι είμαστε εναντίον του ρατσισμού. Είμαστε από τις ομάδες που προσφέρουν στο πολιτισμό. Τρεις φορές προκλήθηκαν οι οπαδοί, αφού ο Ουζόχο έκανε χειρονομία. Ξέρουμε τι είπαν στον ποδοσφαιριστή και ξαναλέω ότι είναι άδικο. Έχουν γίνει πιο σοβαρά πράγματα στο ποδόσφαιρο μας που δεν έχουν καταδικασθεί. Πάλι θα βρεθούμε εκεί για να πληρώσουμε για τους άλλους. Υπάρχουν επιλεκτικές ευαισθησίες» τα λόγια του Χρίστου Τζιάμπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE