«Επιστρέφει ο βασιλιάς» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

«Επιστρέφει ο βασιλιάς» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δηλωσει «παρών» κόντρα στον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League καθώς σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Ρονάλντο είχε αποχωρήσει με μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι της Πορτογαλίας απέναντι στη Σερβία την 25η Μαρτίου. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, ώστε ο CR7 να προλάβει το κρίσιμο πρώτο ματς της Γιουβέντους κόντρα στον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήταν αρκετά επιφυλακτικός στις δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος σταρ να μην χρησιμοποιηθεί απέναντι στην ολλανδική ομάδα, προκειμένου να μην διακινδυνεύσει την υπόλοιπη σεζόν.

Όμως σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», η επιστροφή του Βασιλιά, όπως τον ονομάζει στο πρωτοσέλιδο της, είναι εφικτή. Οι γιατροί του είχαν δώσει περιθώριο 15 ημερών για την ανάκαμψη του, αλλά όσο πλησιάζει η ημερομηνία του παιχνιδιού (10/4) αισιοδοξούν ολοένα και περισσότερο.

Όσον αφορά στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Μίλαν που θα γίνει το Σάββατο (6/4), η πρωτοπόρος της Serie A θα κληθεί να παραταχθεί χωρίς το μεγαλύτερο αστέρι της στο χορτάρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE