Έγινε άγαλμα ο Ντομινίκ

Έγινε άγαλμα ο Ντομινίκ

Οι Ατλάντα Χοκς αποκάλυψαν το άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς, το οποίο θα βρίσκεται πλέον έξω από την αρένα των «γερακιών»!

Μπορεί ο κόσμος να δει το άγαλμα μία ημέρα αργότερα και στο ματς με τους Καβαλίερς (7/3, 02:30) το άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς έξω από το γήπεδο των Χοκς, όμως τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Πέμπτη το βράδυ.

Για τους Χοκς ο Ντομινίκ είναι ένας θρύλος και ο παλαίμαχος Αμερικανός, ο οποίος είχε φορέσει και την φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε για την συγκινητική στιγμή και τα πρώτα του λόγια στο κοινό ήταν: «Τι πιο μεγάλο από το να στέκεται ένα άγαλμα μπροστά σας και μπροστά από το γήπεδο που αγαπάς».

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς θα βραβευτεί και στο ημίχρονο του αγώνα με τους Καβαλίερς, με την αγάπη του για τους Χοκς να είναι δεδομένη όλα αυτά τα χρόνια.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.