Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά
Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.
Μπορεί ο κόσμος να δει το άγαλμα μία ημέρα αργότερα και στο ματς με τους Καβαλίερς (7/3, 02:30) το άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς έξω από το γήπεδο των Χοκς, όμως τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Πέμπτη το βράδυ.
Για τους Χοκς ο Ντομινίκ είναι ένας θρύλος και ο παλαίμαχος Αμερικανός, ο οποίος είχε φορέσει και την φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε για την συγκινητική στιγμή και τα πρώτα του λόγια στο κοινό ήταν: «Τι πιο μεγάλο από το να στέκεται ένα άγαλμα μπροστά σας και μπροστά από το γήπεδο που αγαπάς».
Ο Ντομινίκ Ουίλκινς θα βραβευτεί και στο ημίχρονο του αγώνα με τους Καβαλίερς, με την αγάπη του για τους Χοκς να είναι δεδομένη όλα αυτά τα χρόνια.
Πανίκος Θεοδοσίου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις