ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 35χρονος για παράνομη κατοχή περίστροφου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 35χρονος για παράνομη κατοχή περίστροφου

Υπό κράτηση 35χρονος από τη Λευκωσία για υπόθεση παράνομης κατοχής οπλισμού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 05/04 διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον 35χρονου από τη Λευκωσία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, εντόπισαν την Πέμπτη 04/04 σε οικία στη Λάρνακα, ένα περίστροφο, 10 φυσίγγια άγνωστης διαμέτρου, 15 πλήρη φυσίγγια αυτόματου πυροβόλου όπλου και 8 γεμιστήρες διαφόρων πυροβόλων όπλων.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν έρευνα στην οικία του σήμερα τα ξημερώματα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε επιλήψιμο.

Ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και την Παρασκευή 05/04 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE