Η γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία της Άντρεας και του Μερκή

Η γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία της Άντρεας και του Μερκή

Με μια γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία, το ζευγάρι υποδέχθηκε την Κυριακή (07/04) και καλημέρισε τους διαδικτυακούς τους φίλους. 

Ο λόγος για τους Άντρεα Κυριάκου και Γιώργο Μερκή οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό έχουν δεχθεί τον πρώτο καρπό τους έρωτά τους, τον μικρό Λαμπρινό.

Ωστόσο η Άντρεα Κυριάκου, παρόλο τον ενεργό της ρόλο στα social media, οι τρυφερές φωτογραφίες με τον μικρό είναι ελάχιστες.

Αυτήν την φορά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία με τους τρεις τους αγκαλιά.

Δείτε την:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE