Έτοιμη για το μαιευτήριο η Χριστιάνα: «Επιτέλους έκλεισε..»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτοιμη για το μαιευτήριο η Χριστιάνα: «Επιτέλους έκλεισε..»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της η Χριστιάνα Αριστοτέλους.  

Η παρουσιάστρια με μια δημοσίευση το βράδυ του Σαββάτου (06/04) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη και αφού επιτέλους κατάφερε να κλείσει και την βαλίτσα για το μαιευτήριο, ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα.  

Φυσικά τα σχόλια και οι ευχές από τους ακόλουθους της έπεσαν βροχή, με τους στενούς συνεργάτες και φίλους της να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους. 

Δείτε την σχετική δημοσίευση παρακάτω: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE