ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο περιπτέρου - Λήστεψε το ταμείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο περιπτέρου -  Λήστεψε το ταμείο

Υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε γύρω στις 9.45 το πρωί της Κυριακής (07/04), σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα, με τα υπό εξέταση στοιχεία, άνδρας εισήλθε στο υποστατικό, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και προτάσσοντας μαχαίρι κατά της υπαλλήλου, η οποία εργαζόταν στο ταμείο, απαίτησε και απέσπασε τα χρήματα του ταμείου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Ο δράστης, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 – 1.80 εκ., ενώ κατά το χρόνο του περιστατικού φορούσε μπλε τζην παντελόνι και μαύρο μπουφάν. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE