Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης Πανταζής στο Πάμε Πακέτο - 'Ήταν η βασίλισσα μου'

Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης Πανταζής στο Πάμε Πακέτο - 'Ήταν η βασίλισσα μου'

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, στην εκπομπή 'Πάμε Πακέτο'. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή για να στείλει το δικό του μήνυμα στις 39 βαφτιστήρες του.  

Ωστόσο, μια συζήτηση για την μητέρα του τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Ο Λευτέρης Πανταζής ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του μίλησε για την τελευταία φορά που είχε συναντηθεί μαζί της και φανερά συγκινημένος είπε: “Ήταν η βασίλισσα μου”. 

Όπως εξήγησε η Αθηνά μπορεί να μην ήταν η βιολογική του μητέρα, αφού ο ίδιος έχασε την μητέρα του σε μικρή ηλικία, αλλά ήταν αυτή που τον μεγάλωσε και την θεωρούσε μητέρα του, έχοντας της μεγάλη αδυναμία.  

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE