Η φάση που… «άναψε τα αίματα» στο Τσίρειο – Τι έκαναν Πέδρο-Μαργκάσα

Η φάση που… «άναψε τα αίματα» στο Τσίρειο – Τι έκαναν Πέδρο-Μαργκάσα

Γύρω στο 60ο λεπτό του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κύπρος Χριστοφόρου ήταν στο έδαφος λόγω τραυματισμού, με τους «κυανόλευκους» να κάνουν μεν το Fair-Play, αλλά καθυστερημένα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, οι Πέδρο και Μαργκάσα είχαν μία σύντομη κουβέντα, αλλά σε ήρεμο τόνο και μάλιστα στο τελος της κουβέντας τους, ο Κυπριοπορτογάλος μεσοαμυντικός χτύπησε φιλικά τον ώμο του συμπατριώτη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.