ΚΥΠΡΟΣ: Νέα μεγάλη εκστρατεία ξεκινά η Αστυνομία- Τι θα ελέγχει

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα μεγάλη εκστρατεία ξεκινά η Αστυνομία- Τι θα ελέγχει

Η εκστρατεία, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και μείωση των τροχαίων συγκρούσεων και ιδιαίτερα των σοβαρών και θανατηφόρων δυστυχημάτων, η Αστυνομία Κύπρου εξαγγέλλει παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου, για χρήση ζώνης ασφαλείας και παιδικών καθισμάτων.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να επιτευχθεί μέσω της αστυνόμευσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων, στη χρήση της ζώνης ασφαλείας τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα, αλλά και την πρόσδεση των παιδιών στα παιδικά καθίσματα. Απώτερος στόχος, η μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.