Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος γιόρτασε τα γενέθλιά του

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος γιόρτασε τα γενέθλιά του

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκκλησίας, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου γιόρτασε τα γενέθλια του με την τέλεση λειτουργίας από τον Επίσκοπο Καρπασίας Χριστοφόρο, στο Παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Συμπροσευχομένου του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμοθέου, του Επισκόπου Μεσαορίας, των ενδημούντων στην Αρχιεπισκοπή κληρικών και των υπαλλήλων της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, ο Μακαριότατος γιόρτασε τα 78α γενέθλιά του την Τετάρτη 10/04.

Μέχρι το μεσημέρι, όσοι είχαν υπ’ όψιν την εορταστική αυτή μέρα, αναφέρεται, γνωστοί, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες, έσπευσαν στο γραφείο του για να του ευχηθούν πρωτίστως για την επερχόμενη μετάβασή του στο Λονδίνο για το θέμα του ποδιού του και στη συνέχεια για μακροημέρευση και μακροχρόνια παραμονή στην πηδαλιουχία του αρχιεπισκόπου θώκου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του ήταν και o Δήμαρχος της Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, στον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δώρισε μία αγιογραφημένη εικόνα του πολιούχου της Λευκωσίας αγίου Τριφυλλίου, η οποία, όπως είπε ο κ. Γιωρκάτζιης, θα κοσμεί το γραφείο του στις νέες εγκαταστάσεις του Δημαρχείου στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.