Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στην ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών της Τετάρτης (10/04), συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το πρόβλημα ανεύρεσης πιλότου ο οποίος με μισθό 11,500 ευρώ τον μήνα, θα αναλάβει την θέση του πιλότου για αεροπλάνο του Τμήματος Δασών.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθυντή Τμήματος Δασών, κανείς πιλότος δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για την εν λόγω θέση αφού θεωρούν χαμηλό τον μισθό που προσφέρεται, με αποτέλεσμα το πυροσβεστικό αεροπλάνο να παραμένει καθηλωμένο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λύση στο πρόβλημα προσφέρθηκε να δώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης προχωρώντας σε διαπραγματεύσεις με πιλότους που έδειξαν ενδιαφέρον για τα ελικόπτερα της Αστυνομίας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.