ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη τρία χρόνια αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν τα έτη 2015 -2016. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/04), βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να ενέχεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/5/2015 και 31/8/2016 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.