ΚΥΠΡΟΣ: Καρχαρίας πιάστηκε στα δίχτυα ψαράδων- Πωλήθηκε σε εστιατόριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καρχαρίας πιάστηκε στα δίχτυα ψαράδων- Πωλήθηκε σε εστιατόριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε μια ομάδα ψαράδων στην κατεχόμενη Μόρφου όταν μαζεύοντας τα δίχτυα τους εντόπισαν σε αυτά ένα μικρό καρχαρία.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ηavadis ο καρχαρίας, ο οποίος ζυγίζει 20 κιλά πιάστηκε στην περιοχή Ποταμός του Κάμπου κοντά στο Καραβοστάσι και όπως σημειώνεται αμέσως πωλήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Στη φωτογραφία τα δύο αδέλφια, ιδιοκτήτες του εστιατορίου ποζάρουν με τον καρχαρία λίγο πριν μπει στην κουζίνα και στη συνέχεια στο μενού της επιχείρησης που ειδικεύεται στα ψάρια.

Όσο για τους αλλιείς, αυτοί έφυγαν με χαμόγελο στα χείλη απο τα χρήματα που εισέπραξαν καταλήγει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE