ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατεδαφίζεται οικία - Κλείνει ολόκληρη λεωφόρος για να την γκρεμίσουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατεδαφίζεται οικία - Κλείνει ολόκληρη λεωφόρος για να την γκρεμίσουν

Κλειστή για περισσότερα από 24 ώρες η Σπύρου Κυπριανού στην Λευκωσία, λόγω καταδάφισης οικίας.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, από τις 3.00 το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Απριλίου, μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, της Κυριακής, 14 Απριλίου, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, (πρώην λεωφόρος Σάντα Ρόζα), στην Λευκωσία, θα είναι κλειστές στην κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αυλώνος και της οδού Γεράσιμου Μαρκορά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το τμήμα της λεωφόρου θα είναι κλειστό λόγω εργασιών κατεδάφισης οικίας.

Για λόγους οδικής ασφάλειας, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατεδάφισης, η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αυλώνος, Ανδρέα Μιχαλακοπούλου και Γεράσιμου Μαρκορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE