ΑΤΥΧΗΜΑ – ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Χειρουργήθηκε ο 7χρονος - Γλίτωσε τα χειρότερα

ΑΤΥΧΗΜΑ – ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Χειρουργήθηκε ο 7χρονος - Γλίτωσε τα χειρότερα

Ευτυχώς, ο 7χρονος που τραυματίστηκε μαζί με την μητέρα του σε Λούνα Παρκ το βράδυ της Παρασκευής (12/4) γλίτωσε τον ακρωτηριασμό στο πόδι του.

Tο παιδάκι μετά από χειρουργίο δύο ωρών, κατάφερε να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή. Θυμίζουμε ότι υπέστη σοβαρό ανοιχτό κάταγμα στο δεξί πόδι.     

Η μητέρα του μικρού αγοριού, φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρή κρανιοεγκεφαλικη κάκωση.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής (12/4), λίγο μετά τις 22:30 το παιδί και η μητέρα έπαιζαν στις περιστρεφόμενες κούνιες του λούνα παρκ στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μέρη του παιχνιδιού κόπηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και παιδί να εκτοξευθούν από αυτό. 

Μητέρα και γιος νοσηλεύονται σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό όπου μεταφέρθηκαν, ενώ θυμίζουμε ότι αρχικά είχαν διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE