ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σαπουνοποιημένο το πτώμα στο Μιτσερό –Η ΕΜΑΚ στο σημείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σαπουνοποιημένο το πτώμα στο Μιτσερό –Η ΕΜΑΚ στο σημείο

19:17 - Σαπουνοποιημένο είναι το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 της Κυριακής (14/04) σε φρεάτιο στο χωριό Μιτσερό της επαρχίας Λευκωσίας.

Το πτώμα βρέθηκε (δεμένο στα πόδια) σε νερό εξ ου και σαπουνοποιήθηκε.

Το θέμα για την ώρα είναι ότι δεν δίδονται πληροφορίες κι αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς η ΕΜΑΚ θα αναλάβει να το ανασύρει (βρίσκεται σε βάθος αρκετών μέτρων) και κατόπιν τούτου θα γίνει αυτοψία επί τόπου από τους δυο ιατροδικαστές της Δημοκρατίας που κλήθηκαν στο σημείο.

Όπως πληροφορούμαστε, η ΕΜΑΚ δεν έχει πολλή ώρα που βρίσκεται στο σημείο.

Οι πληροφορίες αρχικά ήταν συγκεχυμένες κατά πόσον πρόκειται για άνδρα ή για ζώο, κι αυτό λόγω της κατάστασης του πτώματος.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όμως για την ώρα καλύτερα είναι όλοι να περιμένουν τις εξετάσεις των ειδικών και της Αστυνομίας, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE