ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

20:20 – Ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 (14/04) σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως πληροφορούμαστε, η σαπουνοποιημένη σορός ήταν εντός νερού και σε βάθος περίπου 15 μέτρων.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν το πτώμα σε ειδικό κάλυμμα, εν συνεχεία το ανέσυραν και πλέον ανέλαβαν τα περαιτέρω οι ιατροδικαστές και η Αστυνομία.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πτώμα βρισκόταν εντός νερού για μεγάλη χρονική περίοδο, εξ ου και έχει σαπουνοποιηθεί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως το πρόσωπο που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν δεμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.