Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου
«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.
Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να επηρεάζονται από όλα αυτά και δουλειά τους είναι να κερδίσουν τους «φτεροπόδαρους», όμως θέλουν δεν θέλουν να επηρεάζονται. Βέβαια, ο Γιούργκεν Στρέπελ το γνωρίζει καλά, αφού οι τελευταίοι μήνες δεν είναι και οι καλύτεροι για την ομάδα του και «κρατά τα σχοινιά».
Η ομάδα της Αμμοχώστου, πρέπει να ορθοποδήσει, να αναγεννηθεί από τις φλόγες της, όπως ο φοίνικας στο στήθος της. Ξέρει από δυσκολίες. Τα έχει περάσει ξανά. Και πρέπει να δυναμώσει. Το μυαλό θα είναι στην έκτακτη συνέλευση της Πέμπτης, εκεί που θα ξεκαθαρίσουν πολλά μετά και την απόσυρση μνημονίου συναντήληψης από τον Χρίστο Πουλλαΐδη αλλά και τα κεφάλαια Λαβόρδε, Λέβι και Όρενμπουργκ.
Μέσα σε όλα αυτά ωστόσο, υπάρχει και παιχνίδι και ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος. Νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στους «φτεροπόδαρους».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις