Ευτύχιος Πουλλαϊδης: Αποσύρθηκα από την τηλεόραση και έπαθα κατάθλιψη – VIDEO

Ευτύχιος Πουλλαϊδης: Αποσύρθηκα από την τηλεόραση και έπαθα κατάθλιψη – VIDEO

Είχαν συμβεί αρκετά πράγματα στην ζωή του τα οποία τα τελευταία 2 χρόνια, τα οποία τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί από την τηλεόραση. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς τον οποίο έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε αρκετές επιτυχημένες κυπριακές σειρές, τον Ευτύχιο Πουλλαϊδη, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή του «ΕΛΑ να δεις» στο Οmega.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE