ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του άτυχου 16χρονου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του άτυχου 16χρονου

Σε ασφυξία συνέπεια εισρόφησης εμεσμάτων, οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 16χρονου, Παναγιώτη Στεφανή.

Τα αίτια θανάτου του 16χρονου μαθητή του Α’ Λυκείου Λειβαδιών, διαπιστώθηκαν από την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/4) από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος 16χρονος φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο παιδικό πάρτι που γινόταν στο χωριό Τρούλλοι της Επαρχίας Λάρνακας, την Κυριακή (14/4) ενώ προηγουμένως είχε νιώσει αδιαθεσία και έκανε εμετό.

Οι επί καθήκοντι ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου νεαρού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE