Focus -Χαρίδη: Δεν έχω χρηματιστεί ποτέ και από κανένα – δεν γνώριζα για τη διαγραφή του δανείου μου

Focus -Χαρίδη: Δεν έχω χρηματιστεί ποτέ και από κανένα – δεν γνώριζα για τη διαγραφή του δανείου μου

Τη θέση ότι δεν ζήτησε ούτε και γνώριζε για τη διαγραφή του δανείου της στη Λαϊκή τράπεζα από την Focus με οδηγίες του Ανδρέα Βγενόπουλου, προέβαλε η δημοσιογράφος Αναστασία Παλάλα Χαρίδη, προσθέτοντας ότι δεν γνώριζε για τη Focus και τον Μιχάλη Ζολώτα και πως ουδέποτε χρηματίστηκε από οποιονδήποτε.

Καταθέτοντας σήμερα στη γνωστή υπόθεση της Focus, ως μάρτυρας κατηγορίας, η κ. Χαρίδη είπε ότι το 2005 εξασφάλισε δάνειο από τη Λαϊκή Τράπεζα ύψους 3000 λιρών, με εγγυητές τη μητέρα της και τον αδελφό της, με μηνιαία δόση 60 λίρες και διάρκεια αποπληρωμής τα πέντε χρόνια.

Η κα. Χαρίδη είπε ότι σε δύο περιπτώσεις η μητέρα της έλαβε δύο επιστολές από την Τράπεζα με τις οποίες η τράπεζα εξέφραζε την ανησυχία της για την καθυστέρηση που παρατηρείτο στην αποπληρωμή του δανείου.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE