ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 42χρονος Τζιόρτζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 42χρονος Τζιόρτζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί 42χρονο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις επίθεσης και πλαστοπροσωπίας.

Η Αστυνομία καταζητεί τον GIORGI BIDJAMOV, 42 ετών, από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις πλαστοπροσωπίας και επίθεσης, που διαπράχθηκαν τον Απρίλιο, 2019 στην επαρχία Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλέφωνο 24-804560 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE