ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση 16χρονος και 18χρονος για κατοχή κροτίδων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση 16χρονος και 18χρονος για κατοχή κροτίδων

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε τη Δευτέρα 15/04, σε δυο διαφορετικές υποθέσεις, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 16χρονου και 18χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν την Κυριακή 14/04 μετά τον εντοπισμό κροτίδων  .

Μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερεύνησαν την Κυριακή τις οικίες των δυο νεαρών, όπου στην πρώτη περίπτωση εντοπίστηκαν 482 κροτίδες διαφόρων ειδών και στη δεύτερη περίπτωση, 150 κροτίδες διαφόρων ειδών, τρεις πυρσοί καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση τους, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE