ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Γυμνή τυλιγμένη στο σεντόνι εντοπίστηκε η 38χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Γυμνή τυλιγμένη στο σεντόνι εντοπίστηκε η 38χρονη

Χωρίς ρούχα εντοπίστηκε η σορός της άτυχης Μαρί Ρόουζ, την Κυριακή 14/04.

Της Γεωργίας Παππούτα

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένη μέσα σε σεντόνι χρώματος λευκού, χωρίς να φέρει ενδύματα ή υποδήματα.

Όπως πληροφορούμαστε, οι έρευνες επεκτείνονται σε ακόμη τρία οχήματα όπως επίσης και σε δυο οικίες για να βρεθούν τυχών τεκμήρια της υπόθεσης (σ.σ. ρούχα θανούσης).

Υπενθυμίζουμε πως ο 33χρονος ύποπτος από την Ρουμανία παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 17/04 για έκδοση οκταήμερης προσωποκράτησής του, η οποία και εγκρίθηκε.

Ο 33χρονος άνδρας θεωρείται ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, με τις έρευνες να βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE