ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Χώρισαν το 2015 με τον 33χρονο – Ισχυρίστηκε ότι δεν είδε την κόρη του 2 χρόνια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Χώρισαν το 2015 με τον 33χρονο – Ισχυρίστηκε ότι δεν είδε την κόρη του 2 χρόνια

Λόγω προβλήματος αλκοολισμού του 33χρονου και συχνές προστριβές και φιλονικίες, σχετικά με την γονική μέριμνα της ανήλικης κόρης τους, φαίνεται να χώρισαν με την Μαρί Ρόουζ το 2015.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο 33χρονος και η 38χρονη γνωρίστηκαν το 2009 και το 2011 απέκτησαν την κορούλα της (8 χρονών σήμερα).

Κατά το 2015, η Μαρί Ρόουζ εγκατέλειψε τον σύντροφο της, παίρνοντας μαζί την ανήλικη κόρη τους και από τότε δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις, αφού η 38χρονη δεν επιθυμούσε επαφές μαζί του.

Ο 33χρονος αρχικά έβλεπε την κόρη του αρκετά συχνά μέχρι το 2016, όταν η 38χρονη πλέον δεν του επέτρεπε να την βλέπει. Μάλιστα, ο άνδρας Ρουμανικής καταγωγής, ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που είδε το παιδί του ήταν τον Μάρτιο του 2017, όταν επισκέφθηκε την Κύπρο η μητέρα του.

Όπως ακούστηκε εντός της δικαστικής αίθουσας του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας από τον ανακριτή του ΤΑΕ Λευκωσίας, εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο 33χρονος κτυπούσε την 38χρονη στο παρελθόν. Τις εν λόγω μαρτυρίες, επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην κατάθεσή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top