ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Γυμνή τυλιγμένη στο σεντόνι εντοπίστηκε η 38χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Γυμνή τυλιγμένη στο σεντόνι εντοπίστηκε η 38χρονη

Χωρίς ρούχα εντοπίστηκε η σορός της άτυχης Μαρί Ρόουζ, την Κυριακή 14/04.

Της Γεωργίας Παππούτα

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένη μέσα σε σεντόνι χρώματος λευκού, χωρίς να φέρει ενδύματα ή υποδήματα.

Όπως πληροφορούμαστε, οι έρευνες επεκτείνονται σε ακόμη τρία οχήματα όπως επίσης και σε δυο οικίες για να βρεθούν τυχών τεκμήρια της υπόθεσης (σ.σ. ρούχα θανούσης).

Υπενθυμίζουμε πως ο 33χρονος ύποπτος από την Ρουμανία παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 17/04 για έκδοση οκταήμερης προσωποκράτησής του, η οποία και εγκρίθηκε.

Ο 33χρονος άνδρας θεωρείται ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, με τις έρευνες να βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE