ΜΙΤΣΕΡΟ: Δύο πολίτες μπήκαν στο φρεάτιο και είδαν από κοντά το πτώμα – Από το 1979 κλειστό το μεταλλείο

ΜΙΤΣΕΡΟ: Δύο πολίτες μπήκαν στο φρεάτιο και είδαν από κοντά το πτώμα – Από το 1979 κλειστό το μεταλλείο

Για να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για πτώμα ανθρώπου, δύο τουρίστες μπήκαν μέσα στο φρεάτιο και είδαν από κοντά το άψυχο σώμα της Μαρί Ρόουζ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (14/4) το μεσημέρι, δύο τουρίστες από Γερμανία και ΗΠΑ μετέβηκαν στο μεταλλείο του Μιτσερού που είναι ανενεργό από το 1979 και έχει ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό, με σκοπό να βιντεογραφήσουν πλάνα από το σημείο.

Σε κάποια στιγμή, εντόπισαν άλλα τρία πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, με τα οποία συνομίλησαν και τους ανέφεραν ότι σε φρεάτιο είδαν κάτι που ομοιάζει με ανθρώπινο πτώμα και ήταν τυλιγμένο μερικώς με σεντόνι.

Όλοι μετέβηκαν στο φρεάτιο, στο οποίο υπήρχε νερό και δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα, κατέβηκαν μέσα σε αυτό και είδαν από κοντά το πτώμα, επιβεβαιώνοντας ότι επρόκειτο για ανθρώπινο.

Το πτώμα, ήταν δεμένο με σεντόνι και λεπτό μπλε σχοινί.

Αμέσως, κλήθηκε στο σημείο ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου και το ΤΑΕ Λευκωσίας, μέλη των οποίων μετέβηκαν στο σημείο για να αποκλείσουν την σκηνή και να διεξάγουν έρευνες.

Στο σημείο, έσπευσε και η ΕΜΑΚ με την Πυροσβεστική, οι οποίες έβγαλαν εκτός του φρεατίου το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE