ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Τα εκατομμύρια που θα στοιχίσουν στο κράτος, σύμφωνα με τις συντεχνίες

ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Τα εκατομμύρια που θα στοιχίσουν στο κράτος, σύμφωνα με τις συντεχνίες

Το ποσό των 800 εκατομμυρίων ευρώ στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα κοστίσει στο κράτος η υλοποίηση της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου για τις αποκοπές στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων, ανέφεραν οι ηγεσίες των Συντεχνιών και των Συνδέσμων του Δημοσίου, κάνοντας λόγο για μια προσπάθεια αποπλάνησης της κοινής γνώμης.

 
Παράλληλα, διατύπωσαν τη θέση ότι θα σεβαστούν την όποια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην έφεση του κράτους στην απόφαση του Διοικητικού. Την ίδια ώρα όμως η ΟΕΛΜΕΚ ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών για επιστροφή των αποκοπών στους μισθούς από το τέλος Απριλίου, με την ΠΟΕΔ να μελετά και αυτή τα επόμενα της βήματα.
 
Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των Συντεχνιών Δημόσιου του Τομέα ΠΑΣΥΔΥ-ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ, των Συνδέσμων Συνταξιούχων και άλλων για τις αποφάσεις του Διοικητικού Δικαστηρίου, ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου είπε πως από την αρχή είχαν δηλώσει ευθαρσώς ότι θα σεβαστούν την όποια ετυμηγορία του Δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE