ΤΟΥΡΚΙΑ: «Δεν παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο του Αρχηγού ΓΕΣ»

ΤΟΥΡΚΙΑ: «Δεν παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο του Αρχηγού ΓΕΣ»

Τουρκικές πηγές ασφαλείας δήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης (18/4) ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ισχυρισμοί ότι τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Έλληνα Αρχηγό του ΓΕΣ Γιώργο Καμπά.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, κάποια μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι κατά την μετάβασή του Αρχηγού του ΓΕΣ στο Καστελόριζο με ελικόπτερο, υπήρξε παρενόχληση από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ασφαλείας δεν τέθηκε ζήτημα επικίνδυνης προσέγγισης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Έλληνα Αρχηγό, προσθέτοντας ότι τα αεροσκάφη των Τουρκικών Αεροπορικών Δυνάμεων εκτελούσαν τα τακτικά τους καθήκοντα στο Αιγαίο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE