ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Φανερά ανήσυχοι οι συγγενείς του 30χρονου – «Δεν δικαιολογείται η κράτηση»

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Φανερά ανήσυχοι οι συγγενείς του 30χρονου – «Δεν δικαιολογείται η κράτηση»

Παράπονα εξέφρασαν στο διάλειμμα της διαδικασίας για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης των δύο υπόπτων, οι συγγενείς του 30χρονου, ενώ ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι δεν δικαιολογείται βάσει στοιχείων η κράτηση του πελάτη του.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο δικηγόρος του 30χρονου έφερε ένσταση στην προσωποκράτηση του πελάτη του, αφού όπως υποστήριξε, το μόνο στοιχείο που υπάρχει εναντίον του είναι η κομμένη φωτογραφία που είχε στο Facebook και την εκμεταλλεύτηκε χρησιμοποιώντας την σε άλλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο 35χρονος.

Επίσης ο δικηγόρος του 30χρονου υποστήριξε ότι δεν υπάρχει στοιχείο που να δείχνει συνεργασία των δύο υπόπτων και θεωρεί ότι δεν είναι δικαιολογημένη η κράτησή του.

Πάντως, όπως ακούστηκε από το δικαστήριο, έπειτα από σχετική έρευνα της Αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε ότι ο λογαριασμός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείτο από τον 35χρονο, από το σπίτι του.

Συγγενείς του 30χρονου που βρέθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με το τέλος της διαδικασίας και εκτός της αίθουσας, εξέφρασαν παράπονα για την κράτησή του, ενώ ήταν φανερά ανήσυχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE