Προσλήψεις ΣΥΟΠ: Αυξημένο ενδιαφέρον στις πρώτες μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας – Ισχυρό κίνητρο οι αναβαθμισμένες απολαβές
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τις νέες θέσεις ΣΥΟΠ στην Εθνική Φρουρά.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή (19/4), η απόφαση έχει ισχύ για την περίοδο από 22 Απριλίου 2019 έως και 1 Μαΐου 2019 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.
Οι οικιακοί πελάτες, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.
Η αίτηση θα εξετάζεται σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής. Σημειώνεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν περιλαμβάνει εκείνους που έχουν κατηγορηθεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος.
Διευκρινίζεται, επίσης, πως οι πελάτες που έχουν σε ισχύ συμφωνίες αποπληρωμής των οφειλών τους με δόσεις θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τις συμφωνίες τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις