ΚΥΠΡΟΣ: Ευχάριστα νέα - Δεν κόβει το ρεύμα σε κανένα σπίτι η ΑΗΚ λόγω Πάσχα

ΚΥΠΡΟΣ: Ευχάριστα νέα - Δεν κόβει το ρεύμα σε κανένα σπίτι η ΑΗΚ λόγω Πάσχα

Με προσήλωση στην κοινωνική της προσφορά και με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες της περιόδου των εορτών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται, λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς πελάτες της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή (19/4), η απόφαση έχει ισχύ για την περίοδο από 22 Απριλίου 2019 έως και 1 Μαΐου 2019 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Οι οικιακοί πελάτες, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

Η αίτηση θα εξετάζεται σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής. Σημειώνεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν περιλαμβάνει εκείνους που έχουν κατηγορηθεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος.

Διευκρινίζεται, επίσης, πως οι πελάτες που έχουν σε ισχύ συμφωνίες αποπληρωμής των οφειλών τους με δόσεις θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τις συμφωνίες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE