ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας δεν έφερε αποτελέσματα - Παραμένουν σοροί στο φρεάτιο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας δεν έφερε αποτελέσματα - Παραμένουν σοροί στο φρεάτιο

Δύσκολο παραμένει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε φρεάτιο στο Μιτσερό, ενώ οι έρευνες για την Κυριακή (21/04) έχουν τερματιστεί στις 19:00 το απόγευμα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (20/04) μετά την ανάσυρση της σορού της Μαρί Ρόουζ την Κυριακή (14/04) και άλλης μίας γυναίκας το Σάββατο (20/04), εντός του φρεατίου υπάρχουν ακόμη δύο τουλάχιστον σοροί.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, εξήγησε ότι το έργο τους δυσχεραίνουν μπάζα, τα οποία βρίσκονται στο φρεάτιο και η δύσκολη οικοδομή καθιστά επικίνδυνη την πρόσβαση των μελών της Πυροσβεστικής.  

Ο κος. Τράγκολας ανάφερε ότι οι ενισχύσεις που επιστρατεύτηκαν στο σημείο την Κυριακή (21/04), αφορούν τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ, το οποίο κινείται στο νερό μέχρι και 300 μέτρα.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες, οι οποίες θα συνεχίστουν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας την Δευτέρα (22/04).  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE