ΠΑΦΟΣ: Άστεγοι οι δύο που κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά σε διαμέρισμα- Αφέθηκαν ελεύθεροι

ΠΑΦΟΣ: Άστεγοι οι δύο που κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά σε διαμέρισμα- Αφέθηκαν ελεύθεροι

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο άστεγοι οι οποίοι φέρονται να προκάλεσαν φωτιά σε διαμέρισμα, που καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα, που είναι άστεγοι, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως τα στοιχεία τους τοποθετηθούν στο stop list, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, να εμφανίζονται καθημερινά στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και να υπογράφουν, και να μην μπορούν να διέλθουν από τα οδοφράγματα. 

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 30.4.2019 για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Οι δύο συνελήφθησαν χθες στις 19:10 και εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της παράνομης εισόδου και αμελής και απερίσκεπτες πράξεις.
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης Αστυνομία και πυροσβεστική έλαβαν κλήση για φωτιά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στο οποίο δεν διαμένει κανείς την περίοδο αυτή στις 20.4.2019 στις 22:00 το βράδυ. Το άδειο διαμέρισμα το οποίο διέθετε εξοπλισμό, βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE