ΚΥΠΡΟΣ: Αυξήθηκαν κατά 40% τα ενοίκια μέσα σε 3 χρόνια – Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική πολιτική

ΚΥΠΡΟΣ: Αυξήθηκαν κατά 40% τα ενοίκια μέσα σε 3 χρόνια – Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική πολιτική

Νέα στεγαστική πολιτική εξαγγέλλει τον Μάιο η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς νέα μελέτη του Υπουργείου Εργασίας από το 2015 έως το 2018 καταδεικνύει αύξηση στα ενοίκια σε Λεμεσό και Λευκωσία κατά 40% και 33% αντίστοιχα.

Αυτό λέχθηκε από κυβερνητικής πλευράς κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής της ραγδαίας αύξησης των ενοικίων παγκύπρια και ιδιαίτερα στη Λεμεσό και των προβλημάτων στέγασης που δημιουργούνται στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE