ΜΙΤΣΕΡΟ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ: Σε Ασιάτισσα ανήκει και η δεύτερη σορός - Δεν γίνεται λόγος για ταυτοποίηση

ΜΙΤΣΕΡΟ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ: Σε Ασιάτισσα ανήκει και η δεύτερη σορός - Δεν γίνεται λόγος για ταυτοποίηση

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 το απόγευμα, η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης γυναίκας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό.

Η νεκροτομή άρχισε τη Δευτέρα (22/04) και διακόπηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ, για να συνεχιστεί την Τρίτη (23/04).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις με σκοπό την ταυτοποίηση της σορού.

Στη διαδικασία, εκτός από τους δύο ιατροδικαστές συμμετείχαν και ανθρωπολόγοι που επιθεώρησαν τη σορό.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα της νεκροτομής προκύπτει ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ για την ταυτοποίηση της σορού θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE