ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο ελλείπον πρόσωπο -18χρονη από τη Σομαλία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο ελλείπον πρόσωπο -18χρονη από τη Σομαλία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέο ελλείπον πρόσωπο προέκυψε εντός της ημέρας (23/04). Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ζητείται η βοήθεια πολιτών για εντοπισμό της 18χρονης Fathia Ahmed από τη Σομαλία, η εξαφάνιση της οποίας καταγγέλθηκε εντός της ημέρας (23/04).



Αναφέρει το αστυνομικό δελτίο: 'Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Fathia Ahmed, 18 ετών, από τη Σομαλία, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από τις αρχές Φεβρουαρίου, 2019.

Η 18χρονη, η οποία καταγγέλθηκε ως ελλείπουσα σήμερα, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE