ΔΗΣΥ: Νέο πρόσωπο στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ

ΔΗΣΥ: Νέο πρόσωπο στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ

Καθήκοντα Διευθυντή Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναλαμβάνει από αύριο Τετάρτη (24/4) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσικαλάς.

Ο Μιχάλης Τσικαλάς, δημοσιογράφος, έχει εργαστεί ως Αρχισυντάκτης της έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός στον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων, καθώς και Αρχισυντάκτης και Υπεύθυνος έκδοσης περιοδικών ποικίλης Ύλης και Αρχισυντάκτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας  24news.com.cy. Κατέχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, Μεταπτυχιακό στην Κοινωνική και Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα την Κοινή Εξωτερική Πολιτική κ Πολιτική Άμυνας (ΚΕΠΠΑ) της ΕΕ. Είναι πλήρες μέλος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου και του κυπριακού Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Έχει υπηρετήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Προεδρική Φρουρά.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.