ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, μετά τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης 3 ημερών, εναντίον δύο προσώπων, που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το Σάββατο (20/3), την Τρίτη 23/4, καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του ενός εκ των δύο, Ελληνοκύπριου 55ετών, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ακόμη 2 για τον εμπρησμό- Καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 39χρονου
Όπως πληροφορούμαστε, παρά το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής, όπως ο 55χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος μετά από ένσταση του συνηγόρου υπεράσπισης του, Αλέξανδρο Σαουρή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Το DNA «έκαψε» τον φερόμενο εμπρηστή- Φορτώνεται και άλλη εγκληματική ενέργεια
Σε ξεχωριστή καταχώρηση υπόθεσης, ακόμη ένας Ελληνοκύπριος 39 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν τον εμπρησμό που σημειώθηκε στις 12/3.
Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις