Νοκ-άουτ για ακόμη ΔΥΟ ματς βασικός παίκτης των «βυσσινί»!

Νοκ-άουτ για ακόμη ΔΥΟ ματς βασικός παίκτης των «βυσσινί»!

 O Aθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε τις ποινές που είχε να εξετάσει.

Μεταξύ άλλων στις καταγγελίες υπήρξε και αυτή του Χοβνάνες Αμπαρτζουμιάν, ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ, που δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Δόξα. Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης του επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών και έτσι ο Αρμένιος θα εκτίσει 4 αγωνιστικές (δύο από την απευθείας αποβολή και δύο από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή).

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας του Παραλιμνίου, «πλήρωσε» τις δύο κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (κύπελλο­) και Ανόρθωση. Έτσι του μένουν ακόμα δύο που θα απουσιάσει κόντρα σε Ερμή και Πάφο και θα είναι διαθέσιμος στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αλκή!

Θυμηθείτε την απόφαση:

Καταγγελία του Διαιτητή Γεώργιου Νικολάου  κατά του HAMBARDZUMYAN, HOVHANNES  Ποδοσφαιριστή της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου που αποβλήθηκε γιατί κτύπησε βίαια αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Β’ Όμιλος  περιόδου  2018 – 2019 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/13.04.2019 (6η Αγωνιστική).

 

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE