Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18 ετών η Ηρακλέους!

Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18 ετών η Ηρακλέους!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στη Λευκωσία τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Δεκάθλου Ανδρών-Εφήβων και Επτάθλου Γυναικών-Νεανίδων που περιλαμβάνονται στα αντίστοιχα φετινά πρωταθλήματα.

Η Χαριθέα Ηρακλέους του ΓΣΟ σημείωσε στο Έπταθλο Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18 ετών συγκεντρώνοντας 4227 βαθμούς.  Η Χαριθέα ήταν η νικήτρια τόσο στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών όσο και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Στο Δέκαθλο Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Έλβις Κρυούκωβ του ΓΣΟ με 7015 βαθμούς που αποτελεί ατομική του επίδοση.

Στο Δέκαθλο Εφήβων νικητής ήταν ο αθλητής του ΓΣΚ Γεώργιος Κανάρης με 6702 βαθμούς που αποτελεί επίσης ατομική επίδοση.  Ο Κανάρης για 18 βαθμούς έμεινε πίσω από την επίτευξη Νέου Παγκύπριου Ρεκόρ στη κατηγορία του αφού το κατέχει ο σημερινός προπονητής του Γιώργος Ανδρέου με 6720 βαθμούς από το 1993.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΚΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΤΑΘΛΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.