ΠΑΦΟΣ: Για πέντε μέρες στο κελί ο αστυνομικός - Εναντίον του σοβαρά αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: Για πέντε μέρες στο κελί ο αστυνομικός - Εναντίον του σοβαρά αδικήματα

Στη σύλληψη 41χρονου αστυνομικού προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας, την Τρίτη 23/4.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη (24/04), διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 41χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατάχρησης εξουσίας, παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος, ανυπακοής σε διατάξεις Νόμων που επιβάλλουν καθήκον, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της Δικαιοσύνης, παρέμβασης σε Δικαστική διαδικασία, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συγκάλυψης παράνομων εσόδων από αδικήματα διαφθοράς.

Ο 41χρονος συνελήφθη την Τρίτη (23/04), από μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου Αστυνομίας, σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα που διαπράχθηκαν τον Απρίλιο του 2019, στην Πάφο.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE