Το έζησε έντονα ο κόσμος της Ανόρθωσης

Το έζησε έντονα ο κόσμος της Ανόρθωσης

Οι φίλοι της Ανόρθωσης που βρέθηαν χθες στο ΓΣΠ δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.

Εκεί, στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, έδιναν ψυχολογία στους παίκτες του Πάους.

Η αποστολή ήταν εξαρχής δύσκολη, υπήρχαν απουσίες, αλλά η Ανόρθωση το πάλεψε. Ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες και έστειλε το σύνθημα για τον επαναληπτικό Κυπέλλου.

Η Ανόρθωση είναι ενωμένη και αυτό είναι το δυνατό της χαρτί. Παρά τις απουσίες, ο Πάους και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ότι μπορούν, για να ανταποδώσουν στον κόσμο την αγάπη που τους δείχνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE